Mina populäraste inlägg på Bloglovin

mina-4-basta-fotoappar-1

Godmorgon! Hur är läget med er idag? Igår var jag på konsert på Nobelberget så är lite trött idag. Men kul var det i alla fall, men eftersom jag var borta hela kvällen hann jag inte med att knåpa ihop ett inlägg till er. Som tur är så har en ju som bloggare lyxen med ett arkiv som går att gräva lite ur, så idag har jag samlat ihop en lista på mina mest populära inlägg på Bloglovin som kompensation. Mest mat och recept, för det verkar vara poppis, men också lite annat smått och gott. Glöm inte att följa mig här!

Vi börjar i alla fall med ett inlägg från i somras där jag tipsar om mina fyra bästa fotoappar för mobilen.

Sedan har vi mitt mest populära recept som är en vegansk panang curry. Ändå förståeligt då det innehåller kokosmjölk, Oumph och en massa annat gott.

vegansk-aioli-9

Ett annat populärt recept är detta på vegansk aioli på kikärtsspad. Så enkelt och gott, plus att en slipper att bara hälla ut spadet från kikärtorna i slasken.

odla-avokadokarna-14

Mitt kanske mest besökta inlägg är nog min guide till hur en odlar avokadokärnor. Tyvärr har kärnorna jag odlat fram blivit lite förbisedda den senaste tiden vilket lett till att de har det lite kämpigt just nu. Förhoppningsvis repar de sig igen dock.

vegetarisk-poke-bowl

Det här receptet på vegetarisk poke bowl blev länkat på Metro Mode Creative häromveckan, och har fått rätt många saves även på Bloglovin.

magnus-9

En annat omtyckt inlägg är denna lilla lista jag skrev om mig och Magnus i somras. Tänk ändå att vi hållit ihop i snart 2,5 år? Så glad över att ha honom i mitt liv.

raw-hallonkaka-1

Detta recept på raw/vegansk hallonkaka är rätt poppis (borde vara mer dock, pga bland de godaste som finns hehe).

the-normal-heart-23

Likaså detta inlägg där jag samlar mina bästa filmer att se under Pride (eller när som helst för den delen). Kolla speciellt in det sista tipset, Beautiful Thing som är min absoluta bästa feel good-film.

syltad-zucchini-1

Ytterligare ett recept som är populärt är detta, på syltad zucchini med lime, ingefära och vanilj, som är meget gott. Receptet är en egenkomponerad variant av det som serveras på Atelier September, ni vet det väldigt fotogeniska frukoststället i Köpenhamn som dyker upp titt som tätt i sociala medier. Själv var jag där i augusti när jag var i CPH med Magnus.

vart-vardagsrum-1

En liten rundtur i vårt vardagsrum verkar ni också ha gillat.

morotssoppa-1

Och denna höstiga morotssoppa med kokosmjölk, ingefära och lime.

(gif)

Plus detta inlägg om hur jag redigerar mina bilder.

godaste-sommarwrap-1

Är ni sugna på wrap kan jag rekommendera min bästa sommarwrap, som jag i princip levde på under detta års varmare månader.

bogjavlar-1

Och så sist men inte minst har vi en text jag skrev på IDAHOT, den internationella dagen mot homofobi, transfobi och bifobi, om ett ämne som tyvärr ständigt är aktuellt. Speciellt nu i och med Trump och den konservativa majoritetens politiska förslag i USA, Sverigedemokraternas politik här i Sverige och det i allmänhet hårdare klimatet mot utsatta grupper idag.

Comments

 1. lovisa

  håller med rebecca! och undrar: finns det statistik över populära inlägg som man kan se, eller har du kollat upp alla själv? :O

  1. Eric

   Vet inte om det går att kolla statistik. Jag kollade alla själv, men har inte så värst många inlägg så krävdes ingen större ansträngning! :)

 2. rebecca

  älskar din blogg verkligen. du är så grym.

Leave a comment