Till mig, från mig

till-mig-1

Hej! Måste bara få visa er mitt senaste inköp – en liten kompaktkamera! Närmare bestämt en Sony RX1, som jag förvisso köpte begagnad men ändå för lite mer pengar än vad en egentligen borde lägga på en kamera.

till-mig-2

Men den är fin, och bra, med en fullformatssensor inklämd i lillkroppen, men framförallt liten, så att jag har något som kan få följa med när jag inte orkar släpa med min stora kamera. Ser det litegrann som en present till mig själv, från mig själv, som belöning för en väldigt bra höst rent jobbmässigt.

Nu måste jag iväg till jobbet. Ha en fin tisdag!

Comments

  1. Beatrice

    Bästa grejen att ge sig själv tycker jag! Själv ska jag ge mig själv en dator i sen julklapp, man borde trots allt ge sig själv det man behöver lite oftare än man vanligast gör!

  2. rebecca

    åh fint!

Leave a comment