Treats

treats-1

Hörrni! Jag måste få visa er lite saker som har fått flytta in hos mig på sistone. Känner att jag är inne i någon form av förändringsperiod just nu då jag liksom vill byta ut saker hemma hela tiden. Så kan det vara ibland, och nu när jag jobbar så mycket kan jag väl lika gärna treat myself tänker jag.

Men tillbaka till det nya. Först har vi dessa låga glasskålar från Muji som ni sett skymta förbi här på bloggen. Köpte dem förra helgen och tycker de är så fina. Älskar ju egentligen allt som är i glas, som ni säkert vet by know, och dessa kändes som en perfekt mix mellan skål och assiet.

Till höger om dem så har vi kanske det finaste jag äger just nu – nämligen mina nya muggar i stengods. De är också från Muji och fint glaserade i någon jordgrön ton som är så så fin. Har varit och fingrat på dem hur länge som helst men inte slagit till. Förrän nu då.

treats-4

Näst på tur har vi senaste numret av tidningen Bare Journal som jag köpte förra helgen på Papercut.

treats-5

Bare beskriver sig som en “global fashion, culture and arts magazine” och är väl också ungefär det. Bland annat innehåller numret en intressant intervju med designern Mona Kowalska, som grundat A Détacher.


treats-8

Samt mängder av fantastiskt fotografi och jä-ättesnygga modeeditorials. Plus väldigt fin form om ni är som mig och bryr sig om sånt! Kanske min absoluta favorittidning atm.

treats-9

Och sist men inte minst har vi detta underbara linnelakan som Magnus fick i födelsedagspresent av mig. Så fint och så skönt att borra ned sig i när snön yr utanför. No 1 life hack om ni frågar mig är att bara ge bort sånt som ni själv har nytta av. Hehe.

Det var allt för idag, ha en fin måndag!

Comments

  1. […] fick en morgonrock plus sängkläder i linne (som ni såg igår) och var rätt nöjd, men lite dåsig och sömndrucken. Helt förståeligt dock eftersom solen […]

  2. […] fick en morgonrock plus sängkläder i linne (som ni såg igår) och var rätt nöjd, men lite dåsig och sömndrucken. Helt förståeligt dock eftersom solen […]

  3. Rebecca

    fy vad fina. älskar muji.

Leave a comment