равноправие

Godmorgon godmorgon! Är tillbaka i Stockholm igen nu efter en julhelg i Sundsvall. Har haft det himla bra men är helt slut i kropp och knopp. Hade tänkt att vara helt ledig från allt under julen men hade med mig min lilla kamera, så det slutade med att jag tog lite bilder trots allt. Men dem får ni se imorgon. Denna vecka jobbar jag i alla fall, fast på distans (hemifrån) vilket är så nice så nice. Ser fram emot att få äta frukost i dagsljus, jobba hemma vid matbordet i morgonrock och inte behöva trängas på tunnelbanan i morgonrusningen.

Förra torsdagen jobbade jag dock inte hemifrån, utan på kontoret. Magnus var ledig däremot, så vi möttes upp på min lunch och promenerade till Citykonditoriet som ligger ett kvarter bort. Vi åt blomkålssoppa, pratade om den stundande julen och sedan var han snäll och tog några bilder på mina kläder.

Hade ju nämligen en ny tröja från Urban Outfitters. Texten är på ryska och betyder equality. Eller i alla fall så tror jag det. Kan ju lika gärna betyda typ ”jag gillar potatis” eller något, som ibland händer för folk som tatuerar in kinesiska tecken på kroppen. Hoppas inte.

Rocken är från Weekday, skorna från Nike och nätpåsen från Granit. Jeansen är dock samma som jag har nästan vareviga dag men de har fått en omgång av saxen. Bra knep för att få något gammalt att kännas nytt.

Det var allt för idag, hoppas ni får några lugna och fina mellandagar!

Comments

  1. elina

    dina outfits är verkligen alltid 100% perfektion

  2. hannah

    alltså så snyggt!

  3. Haha, hoppas verkligen inte!

  4. anna

    Asså din stil är amaze!!

Leave a comment