En lördag, två personer

lordag-tva-personer-1

Godmorgon! Vi tittar på vad jag gjorde i lördags tycker jag. Då vaknade jag upp baked efter julfest med jobbet. Och dessutom själv, eftersom att Magnus var borta och jobbade. Jag såg i alla fall på säsongsavslutningen av Skam (ganska skönt tbh för nu kan jag kanske återgå till att leva ett normalt liv:) ) innan jag drog mig ur sängen och åkte in till stan för att träffa denna coola person – Malin.

Hon hörde av sig för någon månad sedan och undrade om jag ville hänga när hon var i Stockholm. Vi följer varandra på Instagram sedan en tid tillbaka (kolla hennes profil här!) så det kändes ju kul att få träffas i verkligheten också.

lordag-tva-personer-02

Vi åt frukost till lunch på Pom & Flora och gick i lite butiker, bland annat Perspective Studios.

lordag-tva-personer-3
lordag-tva-personer-4

Och Eytys superfina på Norrlandsgatan. Kollade lite på fina saker, bläddrade i böcker och pratade om allt möjligt. Typ om hur en kan må fysisk bra av att vara på fina platser, att det är tröttsamt att folk tycker att en är ytlig bara för att en gillar yta och en massa om feminism, antirasism och hur en ska orka vara pedagogisk mot folk som är idioter. Btw så ska Malin gästa @makthavarna nästa år, kommer bli fett.

lordag-tva-personer-5

Efter lite drygt 4 timmars häng promenerade vi sedan till centralen och skiljdes åt.

lordag-tva-personer-6

En stund senare befann jag mig i Sumpan, i köket hos den andra och sista personen jag skulle hänga med denna dag – nämligen Clara.

lordag-tva-personer-7

Både hon och jag har haft en sån himla intensiv vecka så ungefär allt vi orkade med var att proppade i oss tortillas med mangosalsa, guaca och Pulled Oumph för att sedan slänga oss raklånga i soffan.

lordag-tva-personer-8

Och så scrollade vi runt på Instagram, printscreenade ställen vi vill besöka och gjorde quiz om vem vi i Skam vi skulle dejta (jag fick Isak yesss) och vilken karaktär vi var (Clara fick Sana). Sedan åkte jag hem rätt tidigt och slocknade i sängen efter meget trevlig lördag. Klart slut från mig.

Comments

  1. Malin

    Tack för fina ord och en fin lördag, hoppas vi syns snart igen!

  2. Rebecca

    åh fy fan vad mysigt. hann tyvärr inte ses när jag var i sthlm, får bli i vår!

Leave a comment