Mina julklappar

Hejhopp! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det finfint. Åker till Umeå senare idag för att fira nyår. Har ju inte varit där sedan oktober så känns väldigt kul!

Tänkte i alla fall visa lite av vad jag fick i julklapp. Blev himla bortskämd i år av många fina personer och fick en massa fina saker. Vi kikar!

Av Magnus fick jag denna fina låda.

Som innehöll inget mindre än ett komplett ansiktsvårdsset från Aēsop. Bland annat en ansiktstoner som luktar så gott så gott. Ser framför mig hur jag kommer en ha en hy som är helt kliniskt ren och slät till våren. Kommer vara så nice.

Av Magnus fick jag också ett paket från klädmärket Drôle de Monsieur, som jag följer och likear på Instagram och som han lyckats lista ut att jag gillar. Finurlig kille det där! Väldigt fint inslaget var det också. Han vet ju att jag älskar sånt.

Som tur var så var innehållet lika fint också, med en tröja i gräddvitt och i lite scuba-liknande material. Ni får se den på snart!

Av Magnus föräldrar fick jag ett presentkort på Urban Deli samt denna fina bok.

Nästan lika fin utan skyddsfodralet också!

Och med mycket intressant innehåll. Som namnet avslöjar så får en följa med in i olika konstnärers ateljéer och kika.

Älskar ju sånt som ni vet.

Av mina egna föräldrar fick jag bland annat Tove Schunnessons bok Tripprapporter. Har hört så mycket gott om den och velat läsa den superlänge, så det blev en mycket trevlig överraskning.

Fick också en beige morgonrock i linne, likadan som den jag gav till Magnus i födelsedagspresent om ni minns? Gulligt att kunna matcha varandra nu.

Och så fick jag nytt porslin. Fyra assietter och fyra tallrikar.

Älskar den svarta, fläckiga glaseringen. Från Bitz om någon undrar.

Och av mina systrar fick jag denna vita låda i skolådeformat.

Innehållande parfymen Bal d’Afrique från Byredo. Älskar hela paketeringen även här. Skulle nästan nästan tycka om vad som helst bara det kom i en fin förpackning. Lägg exempelvis märke till hur skumgummibitarna som ska agera stötskydd är i formen av Byredos B. Så genomtänkt och fint!

Som sagt så himla mycket fina grejer.

Fick ni något kul i julklapp? Tell me!

Comments

  1. […] bar jag bland annat tröjan från Drôle de Monsieur som jag fick av Magnus i julklapp. Hade ju lovat bättre bilder på den, så here u […]

  2. Rebecca

    För fina grejer! Vill ha allt. Jag fick glas och måttsats som jag velat ha, plus en sjukt fin flaska.

  3. anna

    fick precis samma parfym i julklapp och älskar den så!

  4. Elin

    verkligen superfina och genomtänkta gåvor!

Leave a comment