Rationale

rationale-1

Godmorgon på er! Tänkte dela med mig av ett litet musiktips, som jag ju brukar göra det då och då när jag ramlar över något bra. Den här gången är det Rationale, en brittisk-zimbabwisk sångare/producent, som står på tur med en musik som låter lite som en elektronisk, mörk syntpop med lite 80-taliga Tracy Chapman-vibbar. Väldigt bra alltså.

Bäst är hans låtar Fuel to the Fire och Prodigal Son som båda har intron som är bland det bästa jag hört och överlag är allt så himla välproddat med tung bas och en helt sinnes röst. Och i mars nästa år släpper han sitt debutalbum. Lyssna mer här!

Comments

 1. Roger

  Ska jag absolut lyssna in! Tack! :)
  Kan passa på att tipsa om ett amerikanskt indieband jag fastnat för på sistone, Prinze George. Ej att förväxla med brittiska kungahuset. :) De har släppt en platta och en EP att lyssna på här:
  https://m.soundcloud.com/prinzegeorge

  De har även några justa videos på youtube. Kolla gärna in upswing, we are dreamers, Victor, ligths burn out och gonna get you out för att nämna några guldkorn.

 2. rebecca

  jävlar vad bra

 3. Emma

  ÄLSKAR. Så himla bra, tack för tips!

Leave a comment