Sånt som jag gillat på internet på sistone

gillat-pa-internet-1

Internet är ju en sån himla bra plats. Pga många anledningar såklart, men nästan mest för att det är en outgrundlig inspirationskälla. Tänkte att vi skulle titta på sånt som jag sett, inspirerats av, gillat (en borde alltid gå varm med gilla-knappen, everybody likes likes) och tyckt om på sistone. Vi kör.

gillat-pa-internet-2

Först ut är sånt jag gillat på Instagram. Förutom bilder på stolar (just denna från finfina kontot @johanneaure) gillar jag mycket kläder. Sånt är bland annat kontot @frankieandclo väldigt bra på.

gillat-pa-internet-3

gillat-pa-internet-4

Gillar också Lykke Li väldigt mycket, pga vem gör inte? Så cool. Annat som jag gillat är pelare, fina stilleben och såklart @minimal.in, som nog har en av de mest underskattade instagramkontona.

Sedan använder jag ju såklart min Instagram som alla andra. Som att gilla kompisars bilder, drömmiga resebilder och gulliga hundbilder. Det senare är mest från @moto_thewhippet, som får mig att bara vilja lämna allt i Stockholm, åka hem till mina föräldrar och krama om deras hundar. Fatta att jag inte fått ordentligt hundmys sedan oktober? Crazy, tur att det är jul snart.

gillat-pa-internet-6

Gillar ju som bekant att hänga på auktionssiter också. Där ramlade jag över dessa fyra superfina stolar av Harry Bertoia som jag gärna hade köpt om jag hade haft råd.

gillat-pa-internet-7

På tunnelbanan igår invigde jag save-funktionen på min Bloglovin och sparade två bra inlägg av Love Aesthetics. Ett om ett fint museum i Tilburg och ett om 9 tips på hur en blir mer effektiv. Kan ju vara bra att ha tänker jag.

gillat-pa-internet-8
gillat-pa-internet-9

Och så pinnar jag ju en del saker på min Pinterest. Typ kläder, illustrationer och fina saker och sånt. Följ mig om ni vill, eller fortsätt med er dag!

Chattes

Comments

  1. Rebecca

    alldeles för fint!

Leave a comment