2 torsdagstips

Torsdag idag! Kul! Snart helg! Tänkte bara titta in och tipsa om två bra grejer jag snubblat över på sistone.

Först ut har vi Erik Rapps nya EP Lovers som släpptes förra fredag. Bäst enligt mig är låtarna Closer to You och främst Look like Lovers. Den sistnämnda är pampig och soulig och har spelats på repeat för mig hela veckan. Lyssna här!

Sedan måste jag tipsa om instagramkontot @astovestory, ett matkonto som drivs av Michaela Hamilton och en av mina favoritbloggare Fanny Ekstrand. Mycket av de recept de lägger upp är vegetariskt och allt verkar så gott. T ex så gjorde jag denna Banana split bowl till frukost i måndags. Förstå hur gott? Som dessert, fast till frukost.

Och det var alles för idag. Ha en bra torsdag!

Comments

  1. rebecca

    sjukt bra tips!

Leave a comment