3 saker jag köpt

Tänkte att vi skulle ta och titta på tre saker som jag köpt på sistone, för sånt kan ju vara kul!

Först ut har vi dessa skor, som jag klickade hem i julas när det var en halvmeter snö ute och jag insåg att jag helt saknade vintervänliga skor. Någon vecka senare damp de ner i brevlådan, lagom till att nästan all snö töat bort. Så kan det gå.

Men jag är nöjd ändå. Från Nike och i modellen Air Max 95 Sneakerboot om någon undrar. Tycker de ser ut som en härlig mix mellan 90-talsdojjor och längdskidepjäxor.

I lördags när jag och Magnus promenerade runt hela stan stannade vi till på Aesop och kom ut med denna lille påse.

Vars innehåll var en handtvål som egentligen kostade lite för mycket för att vara rimligt att lägga på en tvål. Men är ju inte mer än bara människa och allt som höjer livskvaliteten lite borde ju ändå vara rimligt att lägga pengar på va?

Och igår gick jag på Papercut på jakt efter det senaste numret av Interview Mag med Solange, men den hade inte hunnit komma in. Istället gick jag ut med denna – ett nummer av 032c. Innehållande bland annat en långt reportage om designern Helmut Lang.

Plus lite annat kul som en editorial av Kanye West och intervjuer med skaparna bakom Hypebeast och Highsnobiety.

Samt en lång editorial fotograferad och stylad av en av mina favoritdesigners Gosha Rubchinskiy. Bra köp.

Comments

  1. […] som sagt på jakt efter Interview Magazine som ännu inte kommit in än, men hittade annat […]

  2. rebecca

    sjukt nice grejer! åh, vill också ha interview mag.

Leave a comment