En lördag, 9 klockslag

11.36
Har efter många om och men trotsat min bakfylla och gjort frukost med Magnus. Försöker ta bild och han har huvudet i mobilen.

11.37
Vi äter vår bästa bakismat till frukost – scrambled eggs. Med brynt smör och en massa salt. Och så färskpressad juice till. Livets måltid detta.

11.59
Utbrister “kolla vad fint!” till Magnus och tar bild på våra miniekar och snön som ligger på fönsterbrädan utanför.

12.22
Ligger i soffan framför vinterstudion (såna flashbacks till barndomen alltså) och gör absolut ingenting. Magnus klinkar på ett keyboard bredvid fast med hörlurar. Låter duck duck duck.

14.24
Går ut i vintervädret med Magnus. Allt är täckt av snö och vi går till tunnelbanan och åker in till stan.

15.53
Är hungriga efter strosande och sätter oss på Kaffe. Köper kaffe och varsin VB-toast för 35 spänn (värt).

16.51
Är på Nitty Gritty med Magnus och Clara, som äntligen är tillbaka i Stockholm igen efter julhelgerna, och kollar på kläder, doftljus och skor. Har hunnit med att springa förbi på L’Homme Rouge och köpt jacka samt frågat Magnus varför han hatar allt vackert och fint när han inte ville ha meze till middag://

19.56
Äter middag med Clara och Magnus. Det blev meze tillslut, vilket jag fick lite dåligt samvete för såhär i efterhand. Men han tyckte att det blev väldigt gott ändå. Och det är ju klart. Vem gillar inte hummus? Eller falafel. Eller halloumi, tabbouleh eller stekt aubergine.

21.48
Sätter igång The Revenant, dricker whiskey sour (igen) och äter plockgodis tills vi alla ligger och halvsover framför soffan. Sedan åker Clara hem och lördagen tar slut.

Comments

  1. julia.

    vilka fina kaffekoppar! vart kommer dem ifrån? vill också passa på att säga att jag verkligen gillar din blogg och dina foton <3

    1. smdlnd

      Tack snälla, vad glad jag blir!! De är från Muji, vet ej om de finns kvar i butik dock! :)

Leave a comment