En trettondag med tusen minusgrader & tre barer

Godmorgon måndag! Vi hoppar tre dagar bak i tiden och kollar på min fredag. Det var det ju trettondagen och röd dag så jag var ledig. Morsomt!:)

Tog sovmorgon och låg länge i sängen bredvid Magnus som också var ledig. Kollade instagram, bloggade, läste lite nyheter och sånt.

Sedan klev vi upp och gjorde frukost. Smoothiebowl och avokadotoast med ägg. Plus färskpressad juice från Magnus nya juicer som han fick i julklapp.

Gott gott!

Magnus var på bra humör och lufttrummade lite till låtar som spelade på radion.

Sedan grejade vi omkring hemma, vek tvätt och duschade. Jag läste lite i tidningar och Magnus satt med Logic.

Någon timme senare gav vi oss ut i kylan. Om jag ser lite besvärad ut så var jag det pga var typ -14 grader utomhus. Hemskt.

Vi åkte in till söder och gick på L’Homme Rouge för att testa en jacka på deras rea. Har fingrat på den så mycket den senaste tiden och velat fram och tillbaka men inte kunnat bestämma mig. Gjorde det inte denna gång heller tyvärr (spoiler: gick tillbaka och köpte den dagen efter).

Fin butik hade de dock!

Sedan trotsade vi kylan för att få lite dagsljus. Vid det här laget hade temperaturen sjunkit till beskedliga -9 så gick helt ok att vara utomhus. Vi gick en sväng uppe på Mariaberget som är kanske Stockholms finaste kvarter.

Och så promenerade vi ner mot Götgatan där Magnus köpte en mössa och jag fikabröd och så tog vi tunnelbanan hem.

Hemma satte vi igång mokkabryggaren och radion, dukade upp fikat och fikade i tystnad till dagens sista ljus.

Kolla så fin <3

Sedan vid 19-tiden åkte vi in till stan igen, mötte upp min kollega Miranda och hennes pojkvän Mattias, åt middag plus drink på Cultur bar och som sedan blev fler av det senare på både Tweed Bar och Boquerian. Himla bra kväll.

Comments

 1. Lisa

  Varifrån kommer det SJUKT fina saltkaret? Det är typ det vackraste jag sett

  1. smdlnd

   Det är köpt på konstfacks julmarknad, minns inte namnet på upphovsmakaren tyvärr :/

 2. Claudia

  Men åh vad ni är fina!! Fullkomligt MAGISKA bilder också.

 3. Madeleine

  Hej! Tror jag hittade hit genom Flora Wiströms då hon tipsade om din blogg förra veckan. Måste bara säga att jag dööör vad fint här är! Du tar helt MAGISKT fina bilder. En av mina nya favoritbloggar helt klart, tack för det liksom!

  1. smdlnd

   Åh vad glad jag blir, tack!!! :)

 4. Sanni

  På onsdagar brukar dom ha bubbelbaluns på cultur! Bubbel för hundralappen, ostron för 20 och vodka för typ 80 tror jag!

 5. rebecca

  alltså ni två. ni är för mysiga. ser ut som en perfekt fredag.

Leave a comment