Måndag.

Hej.

Här har det varit tyst i några dagar. Lite som att tiden stått stilla, vilket den såklart inte har. Snarare tvärtom, för just nu är allt lite upp och ner.

I torsdags lämnade jag jobbet mitt på dagen och tog flyget hem till Umeå för att krama om min familj. Där har jag spenderat min helg fram tills igår, då jag åkte tillbaka i Stockholm igen. Det är så skumt. Att allt är precis som vanligt men samtidigt också så annorlunda.  Försöker att inte gå händelser i förväg men som alltid är svårt när tankar och känslor har sitt eget liv.

Det är så jobbigt att bo 60 mil bort från själva epicentrum när något sånt här händer, och allt som händer här känns liksom trivialt och utan värde. Men samtidigt fortsätter ju livet, även när allt är jobbigt. Både tyvärr och som tur är.

Comments

 1. Nastasja Thor

  Som Henrik sa, vi förstår och finns här när du är redo att blogga mer. Hoppas att allting löser sig på bästa sätt, vad det än är.

  1. Eric - smdlnd

   Tack!

 2. Maja

  <3

 3. henrik

  Ta hand om dig själv, tänk inte på oss. Även om jag tycker jättemycket om din blogg så är det viktigare att du tar hand om dig själv och ditt liv, kom tillbaka till “oss” när allt känns ok igen.

  1. Eric - smdlnd

   Tack!

Leave a comment