Torsdag & sånt som jag gillar just nu

Hej hej och godmorgon!

Här kommer lite nutidsbloggande från frukostbordet. Äter yoghurt med färska hallon och lyssnar på de sista minuterna av Kakans Under huden-avsnitt med Tone Schunnesson. Tone alltså, ett sånt jäkla geni hon verkar vara. Lyssna om ni inte redan gjort det!

 

Tänkte att vi tittar lite på vad jag pinnat på sistone. Bland annat dukar och fåtöljer i linne, fina trycksaker, bilder från Vivienne Westfoods SS17-kampanj som frontas av bland andra Pamela Andersson. Och så lite annat i klädväg eftersom det ju är modeveckor här och var. Vill ni se mer hittar ni min pinterest här!

Comments

 1. kajsa

  hallå!! är relativt ny läsare här, och är lite kär i den här platsen på internet tror jag hehe. jag har gillat dina låt-tips som fan, så jag försökte hitta ditt konto på Spotify men det gick sådär… har du offentliga listor/kan du länka ditt konto eller tipsa om mer musik?? skulle va så nice tack puss bock osv

  1. Eric - smdlnd

   Hej! Vad kul!! Hmm jag har ju inte Spotify längre utan kör Apple music… Men ska göra mitt bästa med att klämma ur mig fler musiktips!

 2. Kaneli

  Måste bara säga att din blogg är bland det drömmigaste som finns på internet just nu. Alltid lika fin paus från vintertristessen att komma in här och läsa :)

  1. Eric - smdlnd

   Gud vad fint! Tack snälla, vad glad jag blir!

 3. Helena

  Hej Eric!
  En kompis till mig rekommenderade din blogg och jag vill mest bara säga att jag tycker du bloggar HELT fantastiskt. Blir så himla inspirerad när jag tittar in här och tycker dina foton och bilder du publicerar är så bra, Så vill mest bara säga att jag uppskattar att få ta del av det du delar med dig av ditt liv och hoppas du får en bra dag :)

  1. Eric - smdlnd

   Näe vad fint! Blir så himla glad av detta, tack tack! :)

Leave a comment