4 tillfällen från den senaste tiden

Hola! Tänkte att vi skulle titta på några tillfällen från den senaste tiden som jag dokumenterade med min kamera. Mycket mat har det blivit men mat är ju livet så tror inte någon misstycker.

Till exempel en torsdagkväll för någon vecka sedan då jag och Maggan tog tunnelbanan till Sumpan med en påse från Phil’s burger och knackade på hemma hos Clara. Deras halloumiburgare är ju ????, med wonton, picklad rödlök och avokado i mängder.

Sedan tog jag med mig de här glada och åkte in till söder och Kägelbanan på Södra Teatern.

Där vi såg Leon. Wow vad bra alltså. Lyssna själva här om ni vill!

Kolla se fina!

Dagen efter tackade jag och Magnus av en intensiv arbetsvecka med vin och moules frites. Så gott och enkelt och relativt billig lyxmat. Lök, vin, grädde och lite ost är allt som behövs. Plus musslorna då såklart. Klart på en kvart typ.

Vi hoppar till en annan dag, från förra veckan, då det redan börjat ljusna när jag åt vardagsfrukost. Tänk va! Det var länge sedan sist. Åt grekisk yoghurt med granola och färska hallon, levaintoast med jordnötssmör, äppelskivor och flingsalt och lyssnade på radio medan jag scrollade runt på min instagram. Hade en sån dålig dag den dagen minns jag. Men en bra start var det i alla fall.

Och så sist men inte minst, i tisdags kväll, då Magnus var tillbaka i Stockholm efter att ha varit i Umeå och opererat ut två tänder. Han hade varit tvungen och sy i bihålorna vilket innebar att han inte fick flyga på två veckor, men tog bussen hem för att jag skulle slippa vara själv. Tillsammans svängde vi ihop livets vårrullar med mango, grönkål och groddar till middag, och så fick jag någon att hålla om på kvällen sedan. Det var fint.

Leave a comment