En helg igen.

Godmorgon! Hur mår ni? Med mig är det rätt okej. Ikväll åker jag till Umeå igen vilket ska bli skönt. Har haft några ganska lugna dagar här hemma och även haft en ordentlig helg för första gången på länge. Ja, alltså en helg som ändå var relativt lik det helger brukar vara. Tror det var välbehövligt ändå. Att liksom få låtsas att allt är som vanligt en stund. Har till och med haft kameran med mig, så vi tittar lite på det som hänt tycker jag.

Bland annat åt jag långfrukost hemma framför nyhetsmorgon när jag till slut pallrat mig upp ur sängen i lördags. Har köpt frysta croissanter på ICA, sådana som är som bitar av deg och som en bakar i ugnen själv ni vet. Livets grej, frasiga croissanter på morgonen höjer ju nivån på tillvaron flera snäpp.

På eftermiddagen klädde jag på mig och gav mig ut i solen. Åkte in till Söder och promenerade sedan från Slussen till Kungsgatan där jag skulle titta på ett par skor som jag ville köpa.

De fanns dock inte inne så jag fick snällt bege mig hemåt igen. Men fick i mig lite D-vitamin i alla fall så var inte helt lönlös utflykt.

På kvällen tog Miranda med mig till Mattias födelsedagsfest på Kåken. Drack drinkar, dansade till 90-talsmusik och lyckades spräcka min mobil i tusen bitar. Livet ändå ¯\_(ツ)_/¯

Hade himla kul i alla fall.

På söndagsmorgonen fick ett bakfullt och segt jag besök av en desto piggare Clara som åkt över halva stan för att äta frukost med mig.

Vi gjorde scrambled eggs, smoothiebowl, avocadotoast och färskpressad juice. Plus croissant såklart. Och så lyssnade vi på radio och pratade om bland annat om bra dokumentärer vi sett och poddar vi lyssnat på.

Efter frukost tog vi tunnelbanan några stationer till Midsommarkransen och strosade runt i små butiker. Bland annat i fina Tellus Snickeriverkstad.

Himla trevlig butik detta, precis vid Junikullen för er som undrar.

Likaså denna person, himla trevlig hon med. Hade en så jäkla bra dag.

Och så åkte vi in till stan, kollade lite second hand, gick på Papercut och åt varsin semla på Fabrique i Gamla stan. Sedan åkte jag hem och slängde mig i soffan, somnade en stund och så var den helgen slut.

Comments

 1. rebecca

  <3<3

 2. Evelina

  Jag håller på med en serie inlägg om vilka bloggar jag läser och undrar om jag kan få använda några av dina bilder till länken till din blogg?

 3. Kaneli

  åh vilken fin helg! helt rätt att leka att allt är som vanligt en liten stund, en måste ju få göra det för att klara av livet när det är svårt.

 4. Alma

  Så himla fint!! Älskar hur du lägger upp dina inlägg.

Leave a comment