Fredagsfint

Godmorgon fredag! Här kommer ett gäng fina saker jag scrollat förbi i mina flöden as of lately;

Residence publicerade i höstas ett reportage från Alvar Aaltos hem i Helsingfors och jag hade helt missat det fram tills i förrgår. Älskar ju att få se hur kreatörer har det hemma och tycker att Altos hem är så himla fint med en massa designklassiker och prototyper på möbler. Plus också för intressant artikel, som bland annat berättar hur pass delaktiga hans fruar, Aino och senare Elissa, var i hans arbete men som ofta inte nämns idag i samband med hans design. Hade ingen aning om detta men så typiskt ändå på något sätt.

En av mina favoritpersoner Hari Nef pryder omslaget till februarinumret av Love Magazine. Så snyggt fotograferat dessutom, av ingen mindre än Kendall Jenner.

Raf Simons, som är nybliven chefsdesigner på Calvin Klein, släppte sin första kampanj för märket för några dagar sedan. Snygga bilder, snygga killar och snygga kläder. Fler bilder finns att se här! Såg förresten dokumentären Dior and I i förrgår, som handlar om Rafs första tid på modehuset Dior för några år sedan. Mycket bra och intressant om ni gillar sånt!

Comments

  1. rebecca

    snyggt!

Leave a comment