Lördag med livets frukost, lotion & lymfdränage

Godmorgon måndag! Hur mår ni? Själv har jag två superintensiva jobbveckor framför mig som jag ska försöka ta mig igenom. Men det går nog.

Vi hoppar tillbaka till i lördags tänkte jag. Då vaknade jag upp bredvid denna sjusovare.

Som senare vaknade och gjorde mig sällskap vid frukostbordet. Gjorde pocherat ägg med grönkål, smoothie och en kopp kaffis. Och så såg vi litegrann på Nyhetsmorgon men satt mest och scrollade i våra mobiler because thats what we do best.

Då och då tittade jag upp och spanade in denna fina mittemot.

Måste för övrigt slå ytterligare ett slag för denna frukost som kanske är livets grej? Bara att steka grönkål i smör till krispigt, salta lite, häll över rostade sesamfrön och chiliflakes och toppa med ett pocherat ägg. Så gott!

<3

Efter frukost satte jag mig en stund i soffan och bläddrade i senaste numret av Damernas Värld. Bästa Amanda avslutade ju sin period som modeassistent där med att få stylea en editorial tillsammans med sin kollega Nicole. Så fint, som alltid med Amanda.

Sedan tog jag och Magnus med oss några av lägenhetens neglected växter in i badrummet för en liten uppfräschning. Bland annat vår palm som var bland det första vi köpte tillsammans när vi flyttade ihop för snart 2 år sedan men som nu blivit lite bortglömd i all jobbstress. Efter en stund såg golvet i badrummet ut såhär.

Och duschen såg ut så här. Som en liten regnskog.

Sedan åkte vi in till stan. Bland annat förbi Konst-ig där vi kollade på böcker, och på Sneakersnstuff där vi kollade på skor.

Vi fortsatte upp mot Nytorget. Förbi lummiga blombutiker.

Och hamnade till slut på Aesop för att Magnus skulle köpa handkräm.

Jag drack lite te och kollade runt i deras fina butik medan Magnus betalade och pratade krämer och tvättar med hon som jobbade.

Och så fortsatte vi vidare till Ace & Tate som öppnat popupbutik på Åsögatan 137. Jag har följt det nederländska märket på instagram i några år och äntligen finns de irl i Sverige. Fram tills i mars på denna adress men sedan ska de öppna en permanent butik i Stockholm. Meget nice ju!

Ungefär då ringde Clara och undrade om vi var i stan.

Och det var vi ju, så vi mötte upp henne i slussen och gick till Kaffe och drack kaffe och åt toast. Sedan åkte vi in till city lät henne guida oss genom havet bb-creams, exfolieringspads och serum och allt sånt som en hud- och spaterapeut kan och vi inte kan.

Sedan avslutade vi lördagen hemma hos oss med vegetarisk carbonara, lermaskar, lymfdränage och popcorn i soffan framför mello. Magnus är ju livets mellofan för er som inte visste. Så pass att han med panik i rösten ropade “sånt här får inte hända!” när jag inte fick igång Apple TVn kl 20.00:))

Och det var det. Nu kan ni återgå till er måndag!

Comments

  1. Karin

    kanske jag överanalyserar men så vackert med en symbolisk palm! <3

Leave a comment