Nu.

Godmorgon, direkt från sängen! Magnus jobbar i helgen och jag själv ligger i detta nu och äter godis men borde kliva upp och äta frukost. Har inte varit särskilt aktiv här senaste veckan och det är väl inte så konstigt, men såklart tråkigt pga saknar att blogga. Ibland får en dock tumma på saker för att orka och så får det vara. Istället har jag hängt mycket på auktionssiter (har börjat nära mitt bukowskisberoende igen), läst mycket i tidningar hemma och på internet och såklart varit mycket på Pinterest. Vill liksom sysselsätta mig med ytliga saker som jag mår bra av. Har haft svårt att koncentrera mig på mer krävande saker.

Den här helgen är i alla fall den första helg jag är hemma i Stockholm på flera veckor. Känns jättemysko, lite jobbigt men också lite skönt. Att få landa lite, inte göra så mycket utan bara vara. På onsdag eller torsdag flyger jag till Umeå igen för att fira min mammas födelsedag och stannar sedan där några dagar. Det ska bli fint.

Nu ska jag äta frukost och sedan försöka ta mig ut i solen. Ha en fin lördag!

Comments

 1. rebecca

  <3<3<3

 2. Rebecka

  Det bästa är att bara göra ”snälla grejer”(och att äta godis och gå på soliga promenader hör till sådana ). Skickar dig virtuell kärlek <3 <3 <3

  1. Eric - smdlnd

   Ett sent svar men tack för omtanken. Det uppskattas! <3

 3. mary

  Gör exakt vad du mår bra av och andas! Godis till frukost är också mat <3

Leave a comment