Tid.

Vet inte riktigt hur jag mår just nu. Sorgen flyter liksom omkring likt ett regnmoln som hamnat vilse. Omöjligt att få tag i, greppa eller få bort, ständigt närvarande och som då och då släpper ifrån sig droppar precis så stora att en omöjligt tror sig kunna klara av dem men på något sätt ändå gör.

Det har gått lite drygt en och en halv vecka sedan besked och dagarna har som gått i ett samtidigt som det känns som en evighet passerat. Jag har varit hemma en vända i Stockholm för att krama om Magnus, ordna med jobb och gå långa och tysta promenader i solen.

Har gått omkring hemma i lägenheten en del och varit på Arlanda mer än vad jag varit under hela 2016 känns det som.

Och såklart varit hemma i ett snötäckt Umeå, med hundar, systrar och föräldrar. Vi har gått promenader, pratat om döden och om livet, sett på filmer från när vi var små och pratat om att det är okej att må litegrann hur som helst just nu. Jag har nog världens bästa familj faktiskt. Tålmodiga och fina mot varandra och som sluter upp bakom och hjälper den vars ork tryter just för stunden. Det är fint.

Tack också för alla era fina kommentarer. Ni är så snälla och jag blir helt varm i själen av allas omtanke <3

Comments

 1. R

  Inga ord kan mildra en sånhär sorg men på ett sätt är det fint att livet erbjuder så mycket, både lycka och tragik om vartannat, och att uppleva det är vad som gör oss till människor. Du kommer nog märka att erfarenheten gör dig starkare, vackrare och modigare i längden, även om det just nu bara känns fucking skit. Kram.

  1. Eric - smdlnd

   Tack Rebecka, fint och sant skrivet. Kram.

 2. Annette

  Ta hand om er <3

  1. Eric - smdlnd

   Tack Anette! <3

 3. SS

  Tänker på dig – på er – som alltid. Många, många kramar.

  1. Eric - smdlnd

   Tack Sara <3

 4. Ingrid

  Vad fint att din familj är så stöttande. Ta hand om dig!! <3

 5. Wilda

  Jag beklagar verkligen. Fint att ni kan mötas upp och ta hand om varandra i sorgen. Det hade jag behövt när jag förlorade min mamma, så sug åt dig allt du kan <3

  1. Eric - smdlnd

   Tack Wilda, har försökt göra det så mycket jag kan! <3

 6. Sanni

  Massor med styrkekramar till er!

Leave a comment