Vad jag hade på mig en söndag i januari

Hallå hallå! Det är fortsatt lite sisådär med mig just nu. Mina planer för idag är i alla fall att jobba, kanske träna på lunchen om jag orkar, samt att äta vietnamesiska vårrullar till middag. Det är nog lagom for now tänker jag.

Tänkte att vi skulle hoppa bak någon vecka. Till förra söndagen närmare bestämt.

Då hade jag på mig mina nya byxor som jag hittade på för 200 kronor Beyond Retro. Kanske 2017s bästa köp hittills.

På fötterna hade jag ett par Nike Huarache som nog sett sina bästa dagar och på överkroppen en T-shirt från Drôle de Monsieur och rock från Weekday.

Comments

 1. Maja

  just det, extra kram pga fellow homo!! haha. <3

  1. Eric - smdlnd

   Åh kram och tack fina du!! <3

 2. Maja

  Wow vad fina byxor!! <3 har läst här ett halvår tror jag och vill bara skicka lite love och att vad det än är du går igenom hoppas jag att det är något som är hanterbart och går över snart. Massa kramar!

 3. Claudia

  Byxorna!! Perfektion!!

Leave a comment