4 onsdagstips

Godmorgon! Känner att vardagen börjar ticka på och efter en liten dipp i söndags börjar jag må lite bättre igen nu. Skönt. Tänkte dela med mig av lite intressant och fint som jag snubblat över på internet på sistone. Förkovrar ju mig i en massa saker runt omkring på nätet och vissa saker kan ju kanske vara kul för er och se!

Bland annat så har ju Frank Ocean som släppte ny låt i helgen. Chanel heter mästerverket och som vanligt är allt material runt omkring så himla himla snyggt. Går att lyssna på här om ni vill.

Nummer två är jag kanske helt sist på bollen med men när jag såg bilderna från Ikeas Stockholm-serie för 2017 slutade jag andas en liten stund så tänkte att jag kunde visa det för er också. Fick ett enormt sug efter linneskåpet i rotting och golvlampan i blank metall. Får se om jag hittar någon plats för dessa hemma hos mig lagom till sommaren. Fler bilder finns bland annat här och allt släpps i butik i början av april.

I Bon kan ni just nu läsa en bra intervju med Ebba Witt Brattström. Intressant om destruktiva relationer och att ta kampen. Tycker att Witt Brattström är så himla cool. Brukar se henne då och då på tunnelbanan men vågar aldrig gå fram, vilket jag kanske borde.

Och på tal om feminism och coola kvinnor så såg jag att svincoola Arvida Byström har släppt en bok tillsammans med Molly Soda. Pics or It Didn’t Happen: The Images Deleted From Instagram handlar om, som titeln avslöjar, bilder som blivit borttagna från Instagram. Den gemensamma nämnaren är (surprise) att just kvinnors, ickebinäras, och normbrytande kroppar verkar provocera. På riktigt så sjukt.

Fin och viktig bok är den i alla fall. Finns att köpa på bland annat Amazon.

Comments

  1. rebecca

    jättebra tips!

  2. Logan

    Hi,
    Are you willing to sell the Weekday Sherpa jacket ? Or can you get a size XL (I pay good extra for it) ?

Leave a comment