Beige

Så här såg jag ut förra veckan när jag och Magnus var på Bildmuseet. Trots att det numer är typ vår i Stockholm (vågar en säga det högt utan att det helt plötsligt ska komma en halvmeter snö igen?) var det fortfarande full vinter i Umeå då. Men solen sken på, så jag kunde ändå ha min fluffiga teddyjacka för första gången på ett tag. Den är så himla mysig, vill gå omkring och krama mig själv när jag har den.

På benen bar jag ett par second hand-fyndade kostymbyxor, på fötterna mina gamla Nikes och under jackan en sweatshirt (som egentligen är Magnus) som precis som jackan är från Weekday. Och beige då, vilket verkade vara huvudfärgen för dagen.

Och på tal om beige, det är ju även färgen på min hud! *casual övergång till nytt ämne* Hudvård har ju blivit mitt senaste lilla obsession och jag har nästan dagligen läst, googlat och helt förkovrat mig denna djungel. Tycker det är så kul och nice med krämer och syror och sånt. Efter att ha plöjt igenom nästan alla avsnitt av Kakans Under Huden på alla flygresor mellan Umeå och Stockholm senaste tiden klickade jag för någon vecka hem den hypade Paula’s Choice BHA 2%-tonern. Är så mjuk så mjuk numera, tycker att min hudton blivit jämnare och att igenkloggade porer luckrats upp lite. Magnus sa till och med häromdagen att jag fått så mycket lyster, men det kanske bara var för att vara snäll.

Hur som helst kul och jag tänkte knåpa ihop ett inlägg om ämnet om ni tycker det verkar intressant? Nu måste jag äta min frukost så jag hinner till jobbet. Hej svejs!

Comments

  1. Estelle

    Jaaaaa mer hudvård åt folket!!!

Leave a comment