En fredagskväll

Godmorgon! Just nu ligger jag i sängen med solen som skiner in genom fönstret och värmer mina fötter medan Magnus sussar bredvid. Har haft en så bra helg hittills och strax ska jag kliva upp och göra frukost och sedan gå ut i solen. Men först tänkte jag visa lite vad jag gjorde i fredags kväll!

Då stod jag i mitt kök med Magnus.

Och Miranda! Som hängde med oss hem efter jobbet. Precis som när en gick i skolan och följde med varandra efter skolan. Meget nice ju!

Vi drack veteöl och knåpade ihop en pastamiddag med bland annat svamp och svartrot, den där konstiga saken som finns i frukt- och gröntavdelningen som ser ut ungefär som en gren. Blev ca hur gott som helst.

Receptet är från Sandra om ni vill testa själv (ni borde).

Vi drack vin och pratade om uppväxt och jobb. Så himla vuxet ändå? Väldigt kul dock att prata om sånt med någon vars uppväxt och skolgång liksom ligger så långt från en själv. Miranda växte liksom upp i innerstadsstockholm och hade klasskompisar med föräldrar som var mediechefer och kändisar.

Sedan gjorde vi whiskey sour.

Och i takt med att klockan slog över 12 gick diskussionerna över till sånt som relationer och sorg. Hur det alltid finns förväntningar från omgivningen om hur saker och ting ska gå till men att det sällan är så och att det både kan vara jobbigt men också skönt när en väl inser det.

Sedan vid 03 tog hon en Uber hem och vi gick och lade oss. Bra kväll!

Comments

  1. […] nämligen i lördags. Då vaknade jag upp tidigt bredvid en sjusovande Magnus. Var iofs rätt bakis från kvällen innan, så hur mycket piggare jag var vet jag […]

Leave a comment