Måndagstankar & musiktips

Godmorgon! Tänkte börja veckan med ett litet musiktips som jag ramlande över förra veckan, nämligen den brittiska artisten Sampha. För några veckor sedan släppte han sitt album Process med låtar som bland annat (No one knows me) Like the Piano och Blood on me. Lite souligt, lite elektroniskt, lite piano. Himla bra album alltså. En väldigt bra intervju (med fint foto) med honom finns att läsa på Dazed och albumet går att lyssna på här!

Annars då? Jo tack, livet rullar på I guess. Jag har haft en jättebra helg och känner mig faktiskt ganska utvilad för första gången på länge. Skönt med tanke på att jag har en rätt intensiv vecka som väntar. Bland annat med ett jobbprojekt som känns så himla himla kul. Kan berätta mer om det senare. På torsdag kväll åker jag hem till Umeå igen för min mammas begravning på fredag. Har inte riktigt hunnit reflektera för hur det känns. Kanske blir det lite skönt att processa och liksom få ett avslut, eller så blir det bara jävligt jobbigt. Vi får se.

Comments

  1. rebecca

    så bra tips! kram till dig.

Leave a comment