Aalto

Godmorgon på er! Hade tidsinställt detta inlägg i tro om att jag skulle vara i Malmö, men nu blev det ju inte så. I och med allt som hänt i Stockholm kände jag för att stanna kvar här hemma. Strax ska jag ut i solen för första gången sedan i fredags, men först tänkte jag visa er min nya vas som jag pratat om. Nämligen denna fina av Alvar Aalto som jag budat hem på Bukowskis. Ett något äldre exemplar, lite imperfekt och bucklig, signerad Alvar Aalto. Är mycket nöjd.

I den har jag en lite lagomt gles bukett som jag köpte på Hötorget i tisdags på väg hem från jobbet, med bland annat liljor, körsbärskvistar och några bolliga blommor med lång stjälk som jag inte minns namnet på. Tycker de gjorde sig väldigt fina på mitt matbord.

Comments

 1. Katarina

  En vacker klassiker. :)

 2. rebecca

  shit så fin!

 3. Malin

  Jag blev alldeles varm inombords när jag läste det här inlägget. När jag var i Helsingfors i december såg jag en form för en sådan här vas. De är jäkligt fina! Extra härligt med en som har lite historia med sig i glaset.

  1. Eric - smdlnd

   Ja visst är det! Älskar sånt som känns som att det har lite själ i sig! :)

Leave a comment