Förra veckan genom min mobil

Godmorgon. Tänkte att vi kan tittar på hur min förra vecka såg ut genom min telefon.

Efter att ha lämnat ett snöigt Umeå kom jag fram till ett vårigt Stockholm som på måndagsmorgonen badade i sol och värme. Nästan utan-jacka-väder till och med.

Men trött var jag ändå, efter en ganska lång tid av flängande mellan Umeå och Stockholm varje helg med packande och sånt. Magnus var också helt slut på eftermiddagen och vi sa att det nog var tidsomställningen till sommartiden som fuckat upp i hjärnan. Kanske.

Tröttheten fortsatte dock i tisdags också när klockan ringde 05.00 och jag åkte ut till Solna för två dagars fotografering och filminspelning.

Dock så himla kul projekt så det var det värt ändå. Coola Emily Dahl fotade och filmade och i princip hela resterande produktion och cast (exkl lille meg) var enbart kvinnor. Så fett och det blev så bra, får visa er sedan när det blir klart!

På onsdagen fick jag en liten sovmorgon till 06 innan vi fortsatte i studion.

Och på eftermiddagen när allt var klappart och klart och all rekvisita var tillbaka på kontoret i stan var jag helt slut.

Morgonen efter försökte jag pigga upp min arma kropp med en c-vitaminboost i form av grapefruktsallad med mynta till frukost. Gick sådär.

Efter jobbet följde jag med Miranda hem till hennes nya lägenhet på Söder och hängde där ett tag innan vi, Mattias och Magnus begav oss till Skanstull och Växthuset där vi bokat bord. Var så trött att jag trodde jag skulle somna till bords but I didn’t som tur var.

På fredag morgon vinkade jag hejdå till Magnus i några dagar för att åka tillbaka till Umeå för den sista vändan med flyttande.

Där var det snöigt.

Och fullt av flyttkartonger som skulle få plats i en ny och tom lägenhet där min pappa numera ska bo.

Och så fortsatte helgen med flyttpackande till och med igår, då jag åkte hem. Helt slut och nästintill förstörd efter en väldigt kul men också helt ofantligt intensiv vecka. När jag klampade in i lägenheten, efter kaos på pendeltågslinjerna som gjorde att resan från Arlanda tog dubbelt så lång tid, var jag så trött och less att jag höll på att börja gråta. Vilket jag också eventuellt gjorde. Hehe.

Hoppas ni får en fin måndag!

Comments

 1. rebecca

  så fint,

 2. Elsa

  Är helt genomkär i ditt bildspråk! Så enkelt och fylligt på samma gång på något vis.

  1. Eric - smdlnd

   Tack snälla, så fint sagt av dig!! :)

 3. Alicia

  Hoppas denna veckan blir minst lika bra men att du kan vila upp dig lite! Måste bara kommentera och säga hur fantastisk din blogg är. Så ärlig och så fin, fantastisk fotografier. Har alltid med mig en känsla när jag lämnar tack!

  1. Eric - smdlnd

   Tack vad snällt, blir så himla glad av såna här kommentarer! :)

Leave a comment