Långfredag + lite allmänt om livet

Hej hej! I skrivande stund sitter jag på ett tåg på väg till Sundsvall där jag ska fira påsk i några dagar. Ska bli mysigt att krama om hundarna lite och bara ta det lugnt lite. Bokade medvetet en biljett som gick senare på dagen idag, och sedan en resa hem igen redan på söndag, även om det innebar lite kortare påskfirande med familjen. Ville hinna vara lite ledig i Stockholm också, känns som att det blivit för lite av den varan den här våren.

Annars så har den här veckan varit som att livet börjat återgå till det normala. Jag har hunnit vila upp mig lite men också tagit tag i lite nödvändiga och mindre nödvändiga saker. Typ som att skicka in pensionspapper, kånka hem vårt nya soffbord (som ni kan se skymten av här), samt att boka Magnus julklappsresa till Paris. Det sistnämnda blir 4 dagar i slutet av maj, i ett supernice boende som vi lyckades boka trots att vi skjutit upp det så länge. Kommer bli så nice.

Hoppas ni får en fin påsk!

Leave a comment