Måndag, hemma igen & instagramtips

Godmorgon hörni! Är hemma igen efter några dagar i Prag som har varit så himla himla bra. Har ätit gott och druckit billigt, gått tusentals steg och sett otaliga fina gamla byggnader. Har varit så välbehövligt även om jag nu är rätt trött och slut i kroppen, som det ju blir av korta men intensiva resor.

Under tiden som jag landar lite (hehe) i vardagen tänkte jag tipsa lite om fina konton som jag snubblat över på Instagram senaste tiden.

@carlota_guerrero
Först ut är detta finfina konto tillhörande Carlota Guerrero, den spanska konstnären/koreografen/kreativa geniet som ligger bakom det visuella i Solange mästeralbum A seat at the table. Hennes konto är som knark för ögonen. Mycket stilleben, kroppar och fantastiskt foto.

Häromveckan publicerades också en väldigt fin intervju med henne i Bon, om feminism, representation och analogt foto. Intressant och bra, finns att läsa här!

@johanneaure
Vet att jag tipsat om Johanne och hennes konto förut men vad gör väl det när det är ett av mina favoritkonton på instagram. Denna danska jobbar på Frama och verkar omge sig av extremt fina miljöer ca hela tiden. Tyvärr ganska sporadiska uppdateringar men å andra sidan alltid hög kvalitet.

@meeenso
Och sist men inte minst har vi denna stilsäkra korean som jag inte vet så mycket om (mest pga allt han lägger upp är på koreanska), men utifrån bilderna han lägger upp veckan han bo i Seoul och har en väldigt välkurerad feed fylld av kläder, caféer och inredningar. Plus också för att han är väldigt snygg och har väldigt bra hud. Bra glow liksom, vilket jag tänker kan ha ett samband med koreansk hudvård och dess 13-stegsrutiner. I vilket fall som helst ett bra konto.

Ha en fin måndag!

Leave a comment