Min vecka genom min mobil

Godmorgon och hej! Tänkte att vi tittar på vad jag haft för mig denna vecka, dokumenterat med min mobil.

I måndags skrapade jag och Magnus ihop rester ur kylskåpet och gjorde pizza. Så jäkla bra billigmat egentligen, bara att ta lite sketna grönsaker ur kylen och lägga till tomatsås och mozzarella.

I tisdags hade jag på mig min nya kavaj som Miranda köpte åt mig på Stadsmissionen på Hornsgatan efter att jag testat den, ångrat mig, testat igen, ångrat mig igen, åkt hem, ångrat mig ännu en gång, sedan åkt till Prag och fått panik för att den kanske skulle bli såld och bett Miranda köpa den åt mig. Men nu är den min och känner mig väldigt nöjd. Gillar verkligen 80-tals-office-guy-meets-2017-looken den ger.

I onsdags åkte jag hem till Miranda efter jobbet och drack öl samt åt pizza från Omnipollos hatt. Himla mysigt, fick klappa samt få en mindre allergiattack av hennes gulliga katter.

Efteråt drog vi till Young Arts för Nudas releasefest. Så fin tidning, Frida som ligger bakom är så jäkla duktig.

Sedan åkte jag och den här gula hem!

Igår efter jobbet gjorde jag och Magnus världens monsterportion carbonara…

… Och kollade hur vi skulle se ut som gamla. Fett obehagligt, ser exakt ut som min farfar.

Efteråt hade vi maskkväll. Först Peter Thomas Roth Pumpamask som frätte upp ansiktet så himla nice följt av en sheetmask som förminskar porer som jag köpte i Prauwg. Kände mig re-born efteråt.

Imorse åt jag en riktig fredagsfrukost med Mange. Chiapudding, mackor med Västerbottensost, ägg och kaffe i mängder. Bra sätt att avsluta jobbveckan. Och ikväll när jag slutar hoppar jag och Maggan på ett plan söderut för att hälsa på Saga i några dagar. Vi ska premiärgästa hennes nya lägenhet, åka en sväng till CPH och fira lite valborg i Lund. Kommer bli så himla nice.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Leave a comment