Vad jag hade på mig en tisdag i april

Guten morgen. Så här gick jag klädd i tisdags, då jag mötte upp Magnus efter jobbet för att köpa en ny monstera till vårt vardagsrum. Är inne i en sån förändringsperiod hemma. Har bland annat budat hem ett nytt soffbord på Bukowskis (gud auktioner är som knark för mig, kan inte sluta) och letar febrilt efter nya stolar, filtar, växter, prints etc. Men det blir fint i alla fall, får visa senare.

Har en ny rock, i skinn och från Weekday. Hade verkligen inte kunnat tro att jag skulle bära en skinnrock för bara några månader sedan, men jag gillar det ändå. Känns liksom härligt 90-taligt typ.

Förutom rocken hade jag i alla fall en zipper + jeans, också de från Weekday, samt skor från Nike. Och så nyckelring i form av en karbinhake från Biltema. Hade inte kunnat tro att jag skulle köpa accessoarer där för några månader sedan heller, men what do you know.

Comments

 1. rebecca

  snyggt! har också kabinhake ;)

  1. Eric - smdlnd

   Verkligen bästa budgetaccessoaren! :)

 2. Hedda

  åh jag vet precis vem du liknar!! Spike, från Buffy the vampire slayer ;)

 3. Johan

  Hej! Vad heter modellen på dina Nike skor?

  1. Eric - smdlnd

   Nike Air Huarache heter modellen! :)

 4. Elsa

  Wow, kabinhaken!! Gillar skarpt!

  1. Eric - smdlnd

   Tack, kul att du gillar! :)

Leave a comment