10 bilder från när jag fyllde 23

Förra veckan fyllde jag ju 23. Fotograferade inte så mycket den dagen, då det ändå var min födelsedag och då om någon gång ska en väl få vara ledig tänker jag. Men några bilder blev det, så vi tittar på dem.

Magnus väckte mig på morgonen med presenter och tårtfrukost på sängen. Han hade roddat som ett pro och fixat presenter från hela min familj, trots att vi är utspridda över hela landet. Fick en massa fint, bland annat en bok, en filt och lite hudvårdsprylar. Kan visa sen.

Sedan åkte jag till jobbet och hade en rätt så kass dag. Överlag har allt känts lite svajigt de senaste veckorna. Antar att det är en effekt av allt som hänt under den här våren, men såklart alltid lite tråkigt att inte vara så glad på ens födelsedag.

Efter jobbet var jag inställd på att bara åka hem och slänga mig i soffan, men så överraskade Magnus och Miranda mig med bubbel och present hemma hos henne. Fick en fuktmask från Aesop (som jag skrivit om här) av fina Miranda och Mattias, och så pratade vi sommarplaner, åt chips och drack bubbel och öl tills klockan var sju.

För då hade nämligen den här filuren bokat bord till oss tre på Indio Kitchen. Så himla fint, Indio är ju kanske min absoluta favoritrestaurang i Stockholm. Vi var här när Magnus fyllde 22 år om ni minns? Bra födelsedagsrestaurang alltså, tips tips.

Vi köpte in edamamebönor.

Samt spicy tuna-rullar och deras ceviche med sötpotatis och rostad majs, som är så jäkla god.

Senare kom Mattias, som varit på improvteater, förbi och tog en öl med oss. Sedan satt vi kvar tills stängning innan vi tills slut kastade in handduken efter en väldigt bra födelsedag ,trots allt.

Comments

  1. Jamina

    Stort grattis på födelsedagen lite i efterskott! :D Såg ut som du fick en härlig dag ändå! Och hann fånga fina bilder samtidigt!

    1. Eric - smdlnd

      Tack snälla! :)

Leave a comment