3 tisdagstips

Godmorgon! Tänkte dela med mig av tre fina saker jag snubblat över på internet på sistone.

Den norske designern Sigve Knutson gjorde en serie möbler inför Milan Design Week för några veckor sedan. Älskar att de ser litegrann ut som förstorade lerklumpar som någon gjort på bildlektionen typ. Skulle vilja ha en stol hemma i vardagsrummet, som ett konstverk och möbel i ett. Fler bilder kan ses här!

Kinfolk har gjort en intressant intervju med Frida Bard, chefsdesigner på Hope, och pratar bland annat om kön och modevärldens möjligheter att förändra normer i samhället. Tyckte speciellt om citatet “The goal is people not noticing” gällande vad hon vill åstadkomma med Hope könsöverskridande design. Läs hela intervjun här!

Olly Alexander ska göra en dokumentär tillsammans med BBC där han utforskar psykisk ohälsa bland unga HBTQ-personer. Dokumentären görs som del av serien Gay Britannia, som släpps för att uppmärksamma att homosexuell varit avkriminaliserat (ish) i 50 år i Storbritannien. Kommer säkert bli fett, och viktigt, då psykisk ohälsa mycket mer utbredd bland oss HBTQs. Släpps på BBC senare i år.

Det var allt för meg idag, ha en fin tisdag!

Leave a comment