Blandat från en vecka

Tänkte att vi kollar på lite blandade bilder från min vecka.

Ägnade min måndagsmorgon till att flytta runt vår nya vas som vi köpte på Christoffers blommor förra helgen. Den fick till slut en plats på vårt matbord. Har inte köpt snittblommor på forever så fyllde den med några kvistar vi hade liggande hemma. Tycker det blev väldigt fint i sin enkelhet.

På onsdagen var jag bjuden till pressfrukost hos Lee för att kolla in deras höstkollektion.

Tyckte mycket om deras kontor, med utsikt över söders takåsar. Så fint.

Fick även träffa fina Hanna och Josefina, som jobbar på AWB men också är radarkollegor – Hanna som redaktör och Josefina som bloggare!

På kvällen tog jag en promenad till Slussen efter jobbet med Miranda, innan jag åkte tunnelbana sista biten hem och skrapade ihop en middag av det jag hade i kylskåpet. Det blev en vitlökspasta, med ugnsrostade kronärtskockor.

Morgonen därpå var jag hos Peak och kollade in deras nya collaborationII med Nigel Cabourn.

Väldigt armyinspirerat, och kanske inte så mycket Peak som en kanske kunde tro. Fint var det i alla fall.

Och i fredags började jag min dag såhär, med havregrynsgröt, äpple, rostade mandlar och kolasås. Livets frukost. Från min grötkokbok, som kan ha varit mitt bästa köp i år.

På lunchen gick jag och mina kollegor till Indian Street Food, som just öppnat sin första restaurang precis vid mitt kontor. Åt deconstructed samosas, vilket var fem av fem.

Och efter jobbet åkte jag hem till Miranda, lagade Udonnudlar med tofu, vårlök och rostade jordnötter. Vi åt, drack öl och snackade om att ha passion i livet kontra att vara rätt nöjd med var en står.

Sedan avslutade vi kvällen och veckan i den kyliga vårluften på Trädgården.

Leave a comment