Hemma

Hej på er!

Landade i Sverige sent i natt efter fyra intensiva dagar i Paris sedan dess har dagen gått som i ett virrvarr. Har hunnit med att jobba, fylla på kylskåpet igen och ge vatten åt törstande växter. Snart kommer det dyka upp en massa parisbilder här, men tills vidare får ni hålla till godo med det jag postat på min instagram. Paris var verkligen som jag trodde på vissa sätt, och inte alls på andra, men vi har haft det så himla bra. Inte hela tiden såklart, men så är det ju alltid med livet. Är i alla fall väldigt nöjd, och nöjd med att få komma hem igen.

Hoppas ni får en fin långhelg!

Comments

 1. anna

  Älskar Paris!! Så vacker stad!

  1. Eric - smdlnd

   Ja verkligen, blev helt golvad!

 2. Matilda

  Åh, jag längtar så efter dina parisbilder! Dina reseinlägg är GULD

  1. Eric - smdlnd

   Åh tack, vad glad jag blir!! :)

Leave a comment