Måndag + vad jag hade på mig en lördag i Köpenhamn

Godmorgon! Hur är läget med er? Med mig är det bra. Har haft en så bra helg, den första på flera veckor då både jag och Magnus varit hemma i Stockholm och inte haft några måsten eller förbestämda planer. Vi har ätit långa helgfrukostar, mammasolat i parker, köpt kryddväxter som nu fyller fönsterbrädan och strosat runt i ett nästan-somrigt Stockholm. Så härligt.

Så här såg jag i alla fall ut förra helgen, då jag, Magnus och Saga vandrade runt i Köpenhamn och besökte keramikbutiker, caféer och köpte billigt vin på Netto. Regnet hade hängt i luften hela dagen men helt plötsligt sprack det upp när vi besökte Botanisk Have.

Hade på mig min nya kavaj från Hugo Boss som jag köpt på Stadsmissionen samt T-shirt från Drôle de Monsieur, byxor från Weekday och skor från Aldo.

Nu ska jag kasta i mig frukost innan jag åker iväg till jobbet, hoppas ni får en bra vecka!

Leave a comment