Måndagmorgon

Godmorgon! Hur är läget med er? Med mig är det bra, men känner mig lite sliten efter att ha flängt runt konstant i snart två veckor. Förhoppningsvis blir den här veckan blir lite lugnare i alla fall. Ska jobba, försöka komma igång med träning och se till att sova ordentligt. Nästa helg är det långhelg igen och då ska jag inte. göra. någon. ting. Ska bli så skönt.

Anyway. Det slog mig att jag inte visat er mitt nya soffbord än. Ni som följer mig på instagram har kanske sett det flimra förbi i flödet men jag har inte visat det ordentligt sedan jag budade hem det för en femhunka på Bukowskis för några veckor sedan.

Tycker så himla mycket om det. Kanske inte helt praktiskt, då varenda fingeravtryck syns på glaset och det måste putsas titt som tätt för att inte se grisigt ut, men är så himla nöjd ändå. Tycker det blev så fint mot mattan, och eftersom att bordet är helt transparent upplevs hela rummet som så himla mycket större.

Det var allt jag hade idag. Hoppas ni får en fin vecka!

Comments

 1. Klara

  Älskar din matta! Varifrån kommer den?

  1. Eric - smdlnd

   Tack! Den är från Ikea och heter Lohals! :)

 2. rebecca

  drömbordet nummer ett

 3. Roger

  Så snyggt bord och passar perfekt in i vardagsrummet. Ett riktigt fynd för den pengen! ?
  Låter skönt att unna dig en sån helg och helt rätt! Ser fram emot fler bilder och höra mer om Paris under veckan. Ha det fint!

  1. Eric - smdlnd

   Tack så mycket! :)

Leave a comment