Muji skincare

Godmorgon! Ska strax iväg till jobbet och göra klart min jobbvecka. I eftermiddag vid 16 går planet och jag är så pepp. Tack för fina tips förresten, har skrivit ner alla!

Tänkte i alla fall visa vad jag fick på posten igår – ett brunt litet paket adresserat till Ms Eric Smedlund dvs mig (apparently).

 

Innehållande inget mindre än detta! Hudvård! Från Muji!

 

Kan det bli bättre? Tror ej. Höll på att hoppa ur kläderna när jag upptäckte att Muji hade en helt egen fullfjädrad hudvårdslinje. Tyvärr säljs de inte i Sverige (dock i en massa andra europeiska länder som Storbritannien, Tyskland och Frankrike), så jag beställde dem från Ebay. Tog typ en månad men nu är de här.

 

Den ena är en toner och den andra essence/serum/day cream i gelform. Väldigt bra för känslig hud och i väldigt fina förpackningar, som alltid med Muji. Plus billiga. Betalade ca 200 spänn för dessa två, inklusive frakt. Återkommer om de är något att ha men hittills känns det väldigt lovande.

Ha en fin fredag!

Comments

 1. Josefin

  Finns på åhlens nu! Vad tycker du?

 2. elise

  ååh alltså, känner att du borde åka till tokyo inom snar framtid. om så bara för SEX VÅNINGAR av muji stuff!

  1. Eric - smdlnd

   Tokyo är verkligen staden som är näst på min checka-av-lista. Så pepp muji-heaven!!

Leave a comment