5 födelsedagspresenter

Jag fyllde ju år förra veckan och hade turen att få en massa fina presenter! Vi tittar på dem tycker jag.

Av Magnus fick jag denna bok, Cereals These Islands. Himla fin, även om jag bara hunnit bläddra lite i den. Cereal gör ju som alltid väldigt fina saker, och är ofta bra på att hitta ut guldklimpar (lusläste t ex deras Paris-guide inför vår resa förra veckan) vilket gäller även i fall.

Innehållande poesi och fantastiska fotografier från de brittiska öarna. Hade ärligt talat ingen aning om att naturen var så brutalt fin där.

Av mina systrar fick jag en Chemexbryggare för att göra kaffe med. Tycker den är så fin och tänker att det blir perfekt för långa frukostar, då vi kan brygga en massa koppar på en gång. Både vår espressomaskin och mokabryggare kan ju bara göra två koppar i taget och det kan ju vara lite drygt ibland.

Av Magnus föräldrar fick jag boken När kejsaren var gudomlig av Julie Otsuka. Läste hennes andra bok Vi kom över havet för några veckor sedan och blev helt golvad, så har höga förhoppningar på denna.

Av min pappa fick jag denna filt från Granit.

I finstickad ull, så både varm men ändå lite lättare än vanliga ullfiltar. Tycker den passade in väldigt fint hemma, och kommer bli mysig att ha kyliga sommarkvällar på balkongen.

Och sist men inte minst fick jag dessa två från Aesop – en kroppscrub, som luktar hur gott som helst, som jag fick av Magnus, och en fuktmask av bästa Miranda och Mattias. Tack och bock för det!

Inser nu att detta blev totalt sex grejer och inte fem, men vad gör det? Hoppas ni får en fin fredag!

Comments

  1. Hanne

    Fina grejer!

Leave a comment