Långhelg till långhelg, genom min mobil

Godmorgon, hoppas att ni har haft en skön ledighet. Gissar att några av er har haft långledigt fram tills igår, det hade i alla fall jag. Har varit ledig mycket senaste veckorna, både från jobb och bloggande. Medvetet så har jag låtit kameran ligga hemma och försökt hålla rätt många dagar så fria som möjligt, då jag känt att det behövts. Men mobilen har ju såklart alltid hängt med, så vi kollar hur mina dagar sett ut genom dem.

Under kristi himmelfärds var jag dock ledig, vilket var välbehövligt. Både Magnus och Mattias var bortresta så Miranda och jag hängde en del. Bland annat gick vi lite på stan och kollade på sneakers i Axel Arigatos nya butik.

Och på fredagen åt vi långfrukost på Pom & Flora. Åt en super bowl som var ++++. Sedan åkte jag direkt därifrån till Arlanda.

Eftersom jag skulle hem över helgen och hälsa på min pappa. Har inte varit i Umeå sedan min mammas begravning och pappas flytthelg efter det, så kändes som att det var på tiden. Kramade på Milou litegrann.

Och hjälpte pappa köpa växter till sin balkong.

Sedan klämde vi in lite kompishäng också. Träffade bland annat Nellie, som vi inte sett på nästan ett halvår, och drack kaffe på Juliette. Umeås kanske bästa fik för övrigt.

När vi var tillbaka i Stockholm igen bjöd vi över Clara på middag. Gjorde sparrisrisotto och drack vin på en helt vanlig måndag, because varför inte?

Och morgonen efter premiärade jag vår nya mackgrill och gjorde Västerbottenstoast och smoothiebowl till frukost.

Sedan skyndade jag mig in till stan för att hinna med en båt ut till skärgården, där vi skulle jobba under dagen. På Batteriet närmare bestämt, som ligger på Rindö. Fint ställe, men de hade ingenting vegetariskt till lunch, vilket ju är rätt underligt 2017.

Annars har jag jobbat rätt mycket. Hängde med min chef och kollade lokal inför en workshop med en kund. Vi var på Alma, som var superfint.

Och i torsdags var jag på event hos L’Homme Rouge på Krukmakargatan med Magnus, Mattias och Miranda.

Vi kollade på kläder och finfina vaser av Sara Söderberg, drack drinkar och lyssnade på Thomas Stenström som körde ett litet gig.

I lördags var jag och Magnus hemma hela dagen och låg i soffan framför House of Cards. Åt lunch också såklart, i form av ugnsrostade rotsaker, halloumi och sparris med dijonaise. Livets mat.

Annars har jag sovit mycket, druckit kaffe och försökt att återhämta mig efter några turbulenta veckor. Börjar äntligen känna mig pigg i kropp och själ igen, lagom till att sommaren är på ingång igen. Det kommer bli bra det här.

Comments

  1. Flora Wiström

    <3

Leave a comment