Lördag + söndag genom min mobil

Godmorgon! Vi tittar på min helg genom några mobilbilder.

I lördags klev jag och Magnus upp och gjorde iordning frukost. Dukade upp utomhus på balkongen, eftersom det ju var över 25 grader utomhus. Kunde sitta i morgonrock utan att frysa och vår smoothiebowl blev rinnig i solen. Somrigt ändå.

Sedan klädde vi på oss och åkte till Örnsberg, min bästa plats.

Köpte med oss jordgubbar som smakade vatten och solade, tittade på folk joggade förbi i högsommarvärmen. Tog också årets första dopp och det var så himla himla himla nice.

Sedan vinkade jag av Magnus, som skulle åka och jobba, vid tunnelbanestationen medan jag själv åkte hem och gjorde lunch.

I form av omelett med svamp och gräslök. Försökte lägga upp den lite fint på tallriken med det gick sådär :/

Någon timme senare var jag inne i stan. Närmare bestämt på TAK, för att ta en eftermiddagsdrink med Amanda som är tillbaka från New York.

Vi drack Aperol Spritz och vin och snackade om att känna sig hemma, New York och om balansgången att hela tiden vilja mer men ändå vara nöjd med det en har.

Sedan åkte jag hem och gjorde middag. Ugnsrostad färskpotatis, sparris, fetaoströra och Pulled Oats, som är en ny sorts protein av havre. Var sådär faktiskt, smakade inget vidare.

Resten av kvällen spenderade jag i soffan. Skrev ett blogginlägg, kollade lite på Airbnbs i Italien och på en dokumentär om Metgalan. Sedan gick jag och lade mig.

Morgonen därpå var Magnus hemma igen, och efter en liten sovmorgon klev vi upp och gjorde frukost. Chiapudding (mitt bästa recept hittar ni här), avokado på rågbröd med pocherat ägg och någon grön juice som Magnus hittat i affären. Gott gott.

Sedan visade jag Magnus några av mina lägenhetsfynd från kvällen innan och vips hade vi bokat en sommarresa till Italien. Fick lite ångest över att det gick så jäkla snabbt (mvh beslutsångestig person) men efter stund landade det lite och allt var bra igen. Den 19e juli  åker vi till Neapel och sedan spenderar vi fem dagar runt om Amalfikusten, Pompeji och Sorrento. Kommer bli så himla nice. Har ni några tips på utflyktsmål, restauranger och annat härligt så får ni gärna hojta till, ni brukar ju alltid sitta på så bra grejer!

Efteråt åkte vi in till stan. Magnus köpte sushi och jag en glasstrut med livets hallonsorbet på Snö vid Vasaparken. Och så satt vi en stund i solen och pratade resplaner medan vi lyssnade på sambamusik från en utomhusdansklass en bit bort.

Sedan skulle Magnus iväg och jobba, så promenerade med honom mot centralen innan jag vek av och åkte hem.

Väl hemma så rensade jag kylskåpet på rester och gjorde någon slags lunchmiddag som åts på balkongen medan jag väntade in Amanda som skulle bo hos en sista natt innan hon åker hem till Umeå där hon bor över sommaren.

Och så satt vi ute på balkongen hela kvällen åt ost och oliver, vin och annat gott medan vi att försöka att catcha upp ett halvår som är bland de mest händelserika i våra liv.

SparaSpara

Comments

 1. elise

  amen shit, vad roligt! jag besökte örnsbergsklippor häromdagen pga att du tipsat om det, älskade det! OCH jag och min pojkvän befinner oss i neapel/runt amalfikusten mellan 25/7-1/8. kolla gärna upp mig på insta @eliselisenslice – kanske möts vi?

  1. Eric - smdlnd

   Nej vad kul, det är verkligen min favoritplats!
   Ah, vi åker den 19e till den 23e, så missar varandra precis. Men hoppas ni får en superresa! :)

Leave a comment