Midsommarvecka

En midsommarbukett, plockad en kväll på väg från tunnelbanan.

Godmorgon på er, hoppas ni har haft en fin helg! Det har jag haft, även om den känts alldeles för kort. Förra veckan var en riktigt dålig vecka för mig, på många sätt. Var oerhört trött mest hela tiden, kände mig stressad och var allmänt nere. Vet inte riktigt vad det berodde på. Kanske var det vädret som växlade mellan åska, solsken och störtregn. Kanske var det mitt mående som till slut börjar komma ikapp efter den här våren. Förhoppningsvis vänder det litegrann den här veckan i alla fall.

Veckan som väntar är kort men intensiv. Har rätt mycket på jobbet men jobbar å andra sidan bara idag, imorgon och på onsdag innan jag tar helg över midsommar. Magnus jobbar dock så vi kommer vara kvar i Stockholm, men förhoppningsvis väntar lite sol och midsommarfirande ändå. Och efter långhelgen är det bara tre veckor kvar innan jag tar semester. Hela fyra veckor kommer det bli, och min första betalda semester. Väldigt vuxet. Och väldigt skönt. Vi har äntligen fått till lite konkreta planer också, men mer om det imorgon.

Nu måste jag iväg till jobbet.

PS. Bloglovin’ strular, och mina inlägg dyker inte upp där. Jag håller på att försöka fixa det, men för er som följer mig där är det bäst att ni går in via vanliga webbläsaren istället.

SparaSpara

Leave a comment