W.W.

Godmorgon! Idag är jag ledig, och ska strax stoppa i mig lite frukost för att sedan traska iväg och hämta ut ett paket som jag väntat på superlänge. Visar er såklart senare.

Efter det ska jag ta tag i lite grejer som jag skjutit på den senaste tiden, typ som att städa den här arma lägenheten och redigera bilder som legat och skräpat på min hårddisk sedan några veckor tillbaka. Magnus jobbar ju som sagt över hela midsommar och de flesta av mina vänner har rest bort, så kan ändå passa på att göra något vettigt av mina lediga dagar. Det blir nog bra. Har ni förresten några planer för midsommarhelgen? Do tell, hade varit kul att höra!

Tänkte lite snabbt visa hur jag gick klädd häromdagen också.

Hade på mig min gamla trotjänare till jacka från L’Homme Rouge som jag har på mig nästan varje dag och ett par nya byxor från Wood Wood, som Miranda hittade när vi var på Myrorna på lunchen häromveckan. Nästan helt oanvända, för 105 spänn. Livets kap.

På fötterna hade jag mina Adidassneakers och på överkroppen min T-shirt från Drôle de monsieur.

Och det var det. Hoppas ni får en fin torsdag!

SparaSpara

Comments

  1. Gustav

    Midsommarplan: Kravlöst häng för oss som inte blev inbjuden till någon midsommarfest. Mkt skönt ändå.

    1. Eric - smdlnd

      Skönt, hoppas du hade en bra midsommar! :)

Leave a comment