Med Clara på Berns

Förra tisdagen efter jobbet, mötte jag upp dessa två – Magnus och Clara!

Och gick hit, till Berns Asiatiska, där vi bokat bord.

Som ändå måste vara Stockholms kanske finaste restaurang. Alltid när jag är på Berns slås jag över hur fin byggnad det är.

Men det var passande såklart, eftersom att vi skulle fira att den här gjort sina första dagar på sitt nya jobb! Som hudvårdsterapeut! Hur fett! Hon finns numera på salongen Unni i Sollentuna, boka henne!

Vi beställde in vin och mat, bland annat ångade edamamebönor och spicy tuna-makis. Berns Asiatiska har typ asiatisk tapas, vilket ju är livets bästa grej.

Köpte också in confiterad svartrot, som var gott men inte alltför märkvärdigt.

Men vi hade det trevligt ändå. Magnus var ju så klart med, och vi pratade om arbetstider, helgjobb och sommarplaner. Då var semestern så himla långt bort, men nu är det helt plötsligt bara några dagar kvar. Crazy crazy.

Sedan köpte vi in mer mat. Jag tog bland annat en bao, med misomarinerad aubergine och mangokräm.

Och Magnus och Clara delade på en kycklingrätt med friterad ingefära. Den var +++++ enligt dem.

Sedan satt vi kvar länge och pratade tills vi till slut promenerade hem mot tunnelbanan i en sommarvarm stockholmskväll.

Comments

  1. Fanny

    Hej!
    Först och främst är du ju en fantastisk fotograf. Men det känns också så fint att det verkar som du börjar må öite bättre, önskar dig all värme. Sen så tänkte jag bara lämna en snabb kommentar om en sak jag verkligen gillar när du skriver: “vi pratade om”. Liksom bara nägra rubriker på ämnen som dykt upp under din dag. Det får mig att tänka. Fantastiskt. Kram

    1. Eric - smdlnd

      Åh tack vad snällt, blir så himla glad! Kul att du gillar, hoppas du får en fin sommar! :)

Leave a comment