Semester

Analoga bilder från förra sommaren.

Idag går jag på semester. I fyra veckor, betalda för första gången i mitt liv. Tror aldrig att det har varit mer efterlängtat, speciellt efter den här fruktansvärt jobbiga våren. Redan ikväll flyger jag upp till norr för några dagar hos Magnus farmor i Åsele, ett dygn i min familjs stuga i Angsjön och slutligen ett dygn i Umeå, precis som vi gjort varje sommar de senaste åren. Sedan fortsätter sommaren med Italien, Österlen och förhoppningsvis många varma sommarkvällar i Stockholm. Vill bada, vila, dricka cava och läsa böcker, lyssna på Sommar i P1-avsnitt på radion helt oplanerat och fota en massa analogt. Hoppas och tror att det här kommer bli en väldigt bra semester, men mest av allt hoppas att jag att den kommer vara långsam och lugn. Det blir nog bra.

Comments

 1. Elin

  Alltså bild nr 2, så fin!!!!!
  Hoppas ni får DN skön semester!

  1. Eric - smdlnd

   Tack snälla! ☺️

 2. Saga

  När åker ni till Österlen???

  1. Eric - smdlnd

   Kring den 27-28e typ! Är du hemma kring den 1a augusti? :D

 3. Sofia

  Jag önskar er fina semesterveckor!

  1. Eric - smdlnd

   Tack snälla! :)

Leave a comment