Bilder från min mobil, från min vecka & min helg

Måndag. Ny vecka. För mig står jobb jobb jobb på schemat. Har en stor pitch på onsdag och en massa annat drar igång efter det. Eventuellt blir något besök på fashionweek också, samt lite fest. Och så ska jag lämna in mina analoga rullar från i somras på framkallning. Kanske är det den sista riktiga sommarveckan som kommer nu, dels eftersom det bara blir kallare och kallare men också eftersom att det till helgen är Popaganda och september. Just Popaganda brukar ju vara det som knyter ihop säcken som kallas sommaren för mig. Eller så var det i alla fall i fjol. Även om det i och för sig en väldigt mild höst, med varmt väder nästan hela vägen in i oktober. Det kan vi ju hoppas på även i år, men egentligen är jag ändå rätt redo för höst (kommer ångra att jag skrivit detta i november).

Men hur som helst, jag tänkte att vi tittar lite på vad som skett den senaste tiden, via min mobil. Från min helg och dagarna innan det.

Det märks redan att solen står lägre på himlen nu, och målar mönster hemma i lägenheten som den inte gjort sedan i våras. Om vi bortser från att det de facto innebär att dagarna bara blir kortare, så blir jag hemmakär på nytt. Trivs så himla bra i vår lägenhet just nu, vilket ju är tur med tanke på att månaderna framöver innebär mycket inomhushäng.

Har ju jobbat en del, och fått träffa vår kontorshund igen. Han väger säkert dubbelt så mycket som innan sommaren, om ni minns hur liten han var då?

Jag och Magnus var på event i torsdags. På The Cords & Co, en ny butik som säljer manchesterplagg i fin kvalité. Finns på både Åsögatan och Stureplan. Himla fin butik den sistnämnda.

Har även spenderat typ halva min lön på hudvård från Biologique Recherche. Har velat testa en hel rutin från detta franska märke ett bra tag nu, men det är ju så dyrt så dyrt. Men fick ett infall förra veckan i alla fall och gick loco på Skincity. Återkommer med vad jag tycker såklart.

Sedan kom helgen och Magnus åkte till Umeå på bröllop och jag blev kvar här. Unnade mig ensammiddag i form av bao med marinerad halloumi, inlagd gurka som jag hade kvar från förra helgen, romansallad, srirachasås och kewpiemajonnäs. Halloumin marinerade jag i 3 msk soja, 2 msk riven ingefära, 1 klyfta vitlök och 1 msk honung och stekte sedan tills frasigt (recept från Julias blogg, tack för det!). Denna gång använde jag köpta baobröd som jag hade i frysen, men har ju gjort sådana från grunden förut så det går ju också!

Lördagen spenderade jag mestadels inomhus. Åt smoothiebowl plus toast med vb-ost och marmelad till frukost, och läste tidningen från pärm till pärm.

Avslutade med en liten croissant, pga helg.

Yogade lite.

Och åt en slags caesarsallad till middag. Utgick från detta receptet gällande dressing etc, men adderade hjärtsallad stekt i smör + 1 skivad vitlöksklyfta. Väldigt god helgmat.

Morgonen efter fortsatte i samma lugna tempo. Drack kaffe och läste tidningen.

Sedan åkte jag in till stan och åt lunch på Kafferang.

Med denna! Malin! Som jag inte sett på veckor. Hon har just börjat på Nyckelviksskolan, i textil, och har gjort en massa coola modelluppdrag sedan sist vi sågs. Hängde med henne hela förmiddagen och pratade förhållanden, modebranschen och vad det innebär att lyckas.

Och sedan åkte jag för att att äta middag med Magnus, som bokat om sin hemresa till ett tidigare flyg för att vi skulle få spendera söndagskvällen ihop. Det var fint.

Hoppas ni får en fin vecka!

Leave a comment