Med Amanda på Vina

Hej! Jag kom på häromdagen att jag hade ett inlägg som låg i utkasthögen från tidigare i somras, då Amanda var i Stockholm över helgen och vi träffades på Vina.

Hon var nyss hemkommen från nästan ett halvår i Australien, och vi hade massor att catcha upp på. Bland annat att hon sökt utbildning i höst, grafisk design i Malmö och som hon nu kommit in på. Så himla kul att hon, Saga (som redan bor där) och vår kompis Nellie (som också kommit in på en utbildning) från och med i höst kommer att bo i Malmö, en av mina absoluta favoritstäder.

Vi delade på en flaska vin och en snacksbricka med ostar, chark och oliver och snackade om Australien, Stockholm, hur mycket vi vill åka till Japan och om framtiden. Att plugga och hur en hittar det en vill göra i livet, och om det ens är möjligt att veta. Amanda alltså, kanske den klokaste människan jag vet. Känner mig alltid så mycket smartare och gladare när jag träffat henne.

Men så blev det kväll, och Amanda skulle tillbaka till släktingen hon bodde hos och vi begav oss hemåt. Och med det så var den Julikvällen slut.

Leave a comment