Statement

Har ju skrivit lite den senaste tiden om ett projekt jag sysslat med på min fritid, och nu kan jag äntligen avslöja vad det är; Nämligen Statement Festival – en snubbfri festival! Som jag fått äran att göra den grafiska profilen för!

Det som började som en tweet av Emma Knyckare har nu blivit en rörelse och nästa sommar en festival. Så tacksam för att jag fått vara med och bidra till detta initiativ, och jag är så imponerad av den grupp människor som engarerat sig i detta.

För tyvärr behövs det ju. Även om jag själv är man har jag blivit utsatt för hur många män beter sig. Mot varandra, mot kvinnor, transpersoner och homo- och bisexuella. För det är ju inte så att det är kvinnor som skrikit bögjävel efter mig och Magnus på stan, eller som tafsar och våldtar på festival. Det är män. Kanske inte alla, men alldeles för många.  Och så många kvinnor och icke-binäris förtjänar också festivaler där de fritt kan röra sig och leva och lyssna på musik utan rädsla för att bli överfallna, våldtagna eller utsatta för våld eller trakasserier. Så stöd detta fina initiativ, hjälp till att belysa de här problemen och på sikt göra att en sådan här festival inte ska behövas. För som Emma Knyckare själv säger – Statement Festival är den enda festivalen med målet att lägga ned. Men tills dess, hjälp till att ordna den fetaste festen nästa sommar!

Klicka här för att komma till Statement Festivals hemsida där du kan läsa mer om hur du hjälpa till!

Comments

 1. Ronja

  YESSS

  1. Eric - smdlnd

   ????

 2. Flora Wiström

  SÅ JÄVLA FINT, fan vad grym du är <3

  1. Eric - smdlnd

   Åh tack Flora!! :)

 3. Beata Cervin

  gud så fint! så grymt!

  1. Eric - smdlnd

   Tack Beata! :D

 4. Andreas

  men wow! vad fett alltså. Grattis!

  1. Eric - smdlnd

   Tack Andreas! :)

 5. Men så fett att ha ett finger med i spelet av ett sånt här viktigt projekt!! OCh så kul att något som börjar med en tweet får snöbollseffekt och faktiskt blir av.
  Snyggt jobb med hemsidan Eric!!

  1. Eric - smdlnd

   Ja det är så kul, att få vara med! Tack! :D

Leave a comment