3 saker jag gillat på internet

En av mina favoritbloggare, men som tyvärr inte uppdaterar så ofta, är norska Maria Van Nguyen. De senaste veckorna har det dock trillat in ett par inlägg, lika fina som vanligt och såklart från två platser som hela min kropp vill åka till just nu.

Dels Tokyo, som verkar vara så himla vackert under sensommar och höst.

Och upstate New York, som verkar som ett böljande grönt landskap med minimalistisk arkitektur här och var.

Så otroligt fint. Får nog ta tåget norrut en sväng nästa gång vi hälsar på Amanda i New York.

Mina flöden har i princip svämmat över av bilderna från Henke Holm och Tarjei Sandvik Moes intervju i Interview. Frida Marklund står bakom dessa och det är verkligen så himla himla fint rakt igenom. Älskar styling, ljus, färger, poser, alltihop. Så ballt också att Linn, som bloggar här på Radar, var en del i den här produktionen. Ni har väl inte missat hennes blogg? Finns att läsa här!

Trodde ju också att min crush på Henke från förra hösten var över (och att jag var över Skam) men apparently not.Får nog se om säsong 3 snart igen.

Och sist men inte minst hoppas jag att ni inte missat att bästa Flora har gjort en sån jäkla bra veganguide till Stockholm? Så många nice tips. Finns att läsa här!

Comments

  1. linnhansson

    ERIC! Hallååå åh jag sitter å blir helt rodnig i hela ansiktet här haha:) Tack!!!! Såg du mitt svar på din kommentar du skrev på min blogg? det kanske du gjorde och gjorde du det känner jag mig som världens jobbigaste människa nu men gjorde du inte det vilket är alternativet jag går på (haha) skriver jag igen!! Du vill inte träffas och dricka kaffe tyyyyp??? Jag läser ju din blogg ofta dårå och tycker den är så HIMLA fin + du verkar vara en bra person + jag är nyfiken på vem du är. Vill du ses HOJTA HEEEEJ hihi:)))

    1. Eric - smdlnd

      Nej men gud hade missat helt! Åh vad snäll du är, vill jättegärna dricka kaffe med dig och er!! Så himla kul ju, skriv till mig på Insta-DM eller messenger eller whatevs så styr vi ihop något! :D

Leave a comment