En analog sommar del II – Italien, Italien, Italien

Vi fortsätter med analoga bilder, denna gång från Italien.

Jag hade ju köpt på mig två rullar innan jag gick på semester, så min analoga kamera fick hänga med lite överallt. Bland annat hit, till Fiordo di Crapolla.

Verkligen det vackraste jag någonsin sett. Fick nästan nypa mig i armen för kunde knappt tro att det var sant.

Ungefär lika fint som det var, var det jobbigt. Säkert tusen trappsteg ned till havsviken i gassande sol. Dock värt varenda svettdroppe.

Dagen efter fortsatte vi utforskandet. Körde längs världens kanske snirkligaste och läskigaste väg – Amalfi Drive – på vår lilla vespa.

För att komma hit, till Positano. Som var oerhört fint men lite för turistigt och crowded för vår smak.

Vi stannade dock en stund och badade lite, läste lite och solade lite.

Sedan åkte vi tillbaka Bagni della Regina Giovanna, som vi hängt vid dagen innan och som var vår kanske favorit av de stränder vi besökte under resan.

Vi solade, hoppade från klippor och låg och flöt runt i det klarblåa vattnet.

Och så läste jag massor massor av sidor i Ett litet liv av Hanya Yanagihara. Kanske det jag kommer minnas mest från denna sommar, fy fan vilken bok.

Sedan blev det kväll.

Och sedan morgon igen, på vår sista dag. Som spenderades i havet nedanför vår lägenhet.

Och sedan åkte vi hem från Italien, så var den sommarresan över!

Comments

 1. Tove

  Oj vilken härlig resa det verkar ha varit!! En liten fundering kring inlägget bara, vet såklart inte vad andra tycker eller om du gillar det som det är, men personligen tycker jag det är lite irriterande när man inte kan se hela bilderna samtidigt. Bilderna är liksom längre än höjden på min skärm om du förstår vad jag menar, först om jag zoomar ut till 50% så syns hela bilderna. Vet du redan om detta och vill ha det precis så, så ber jag om ursäkt! Gillar verkligen din blogg i övrigt <3

  1. Eric - smdlnd

   Vad kul att du gillar min blogg!
   Gällande bilderna så bloggar jag inte på min egen plattform, så kan inte helt styra över designen här. Försöker varva stående bilder (som kanske gör sig bäst på mobiler och iPads?) med liggande (för desktop) för att passa de flesta av mina läsare. Personligen tycker jag om när vissa bilder får ta lite plats, men har förstått att vissa vill kunna se hela bilden utan att scrolla. Just det här inlägget innehöll många stående bilder, men ska försöka tänka på att variera lite! :)

 2. Erika

  Vad fina bilder! Letar efter en ny analog. Har en budgetvariant som jag har kört ett tag men skulle vilja uppdatera mig ett snäpp. Vilken har du?

  1. Eric - smdlnd

   Tack snälla! :)
   Jag har en Contax T2 som jag gillar jättemycket. Den är dock rätt dyr på andrahandsmarknaden, men rekommenderar starkt! Har annars hört mycket gott om Yashicas kompaktkameror och Olympus μ-II! Vill du ha en analog systemkamera är utbudet ännu större :)

 3. Elsa

  faan asså vad vackert

  1. Eric - smdlnd

   ????????

 4. anna

  du tar så oerhört vackra bilder!!

  1. Eric - smdlnd

   Åh tack snälla! :)

Leave a comment